DIN 7504/K, galv. horg., 4,8×35
10,16 Ft (Nettó: 8,00 Ft)Kosárba teszem

DIN 7504/K, galv. horg., 4,8×35

10,16 Ft (Nettó: 8,00 Ft)

Szabványszám: DIN 7504/K
Anyagminőség: acél (C1022)
Felület: galv. horg.
Méret: 4,8×35
Fémbe való
A képen látható termék teljes mértékben megfelel a valóságnak.
  • Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft feletti vásárlás esetén
  • Várható szállítási idő: 3 munkanap
  • Projekt árképzési lehetőség
  • 14 napos visszafizetési garancia

Leírás

A 4,8×19-es hatlapfejű önfúró lemezcsavar tökéletes választás, ha egy tartós, könnyedén alkalmazható megoldásra van szükségünk lemezrögzítéshez. Egyedi gyártástechnológia, kimagasló minőségű acélanyag és galvanizált-horganyzott felület jellemzi.

Önfúró kialakításukkal hatlapfejű lemezcsavarjaink egyszerűen és magas hatásfokkal alkalmazhatók valamennyi esetben, az integrált alátétnek, valamint az erős menetes szárnak köszönhetően pedig a rögzítés minőségével sem lesz probléma.

Mi az a hatlapfejű önfúró lemezcsavar?
A hatlapfejű önfúró lemezcsavar egy többféle méretben elérhető, prémium alapanyagokból készült csavartípus. Galvanizált és horganyzott bevonata mellett önfúró kialakítású, hatlapfejű hajtása alatt pedig integrált alátét helyezkedik el a precízebb alkalmazhatóság és a tartósság érdekében.

Mire használható a hatlapfejű önfúró lemezcsavar?

Mint azt a nevük is mutatja, a hatlapfejű önfúró lemezcsavarok elsődlegesen lemezek rögzítésére alkalmazhatók. Erősebb kialakításukból és menetes szárukból kifolyólag nagyon erőteljes, tartós fixálásra van lehetőség a segítségükkel főként olyan helyzetekben, ahol a tartósság a legfontosabb szempont.

Hogyan készül a hatlapfejű önfúró lemezcsavar?
A hatlapfejű önfúró lemezcsavar egyedülálló gyártástechnológiával készül. A robotizált megoldásoknak és a prémium alapanyagoknak köszönhetően kimagasló minőség várható minden darabtól, méghozzá hibalehetőség nélkül. Ezzel a háttérrel biztosított, hogy a lemezcsavar még hosszú évtizedek múltán is megállja a helyét!