Matt D-fejű peremes lemezcsavar, galv. horg., RAL8017 (csok.barna), 4,2×19
20,32 Ft18.415,00 Ft Opciók választása

Matt D-fejű peremes lemezcsavar, galv. horg., RAL8017 (csok.barna), 4,2×19

20,32 Ft18.415,00 Ft

Anyagminőség: acél (C1022)
Felület: galv. horg.
Méret: 4,2×19
Csomagolási egység: 1.000 db
A képen látható termék teljes mértékben megfelel a valóságnak.
  • Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft feletti vásárlás esetén
  • Várható szállítási idő: 3 munkanap
  • Projekt árképzési lehetőség
  • 14 napos visszafizetési garancia

Leírás

Az opelcsavarok alkalmazására nagyon sok esetben szükség lehet ipari- és otthoni körülmények között egyaránt. Széles körben alkalmazható megoldás, ami kimagasló ár-érték arányt képvisel, és egyedi gyártástechnológiánknak köszönhetően akár nagyobb mennyiségben is rendelhető webshopunkból.

D-fejű opelcsavarjaink galvanizált és horganyzott kialakítással, többféle méretben is elérhetők, ezzel biztosítva, hogy minden esetben tökéletesen megállják a helyüket. Akár lemez szereléséhez, akár más építőanyaghoz használnánk, a prémium minőség miatt évtizedek múlva is megállják majd a helyüket.

D-fejű peremes lemezcsavarjaink az egyedülálló robottechnológiára épülő gyártás miatt annyira magas minőséget képviselnek, hogy nemcsak otthoni-, hanem ipari felhasználásra is kiválóan alkalmazhatók, hiszen C1022-es anyagminőségű acélból készülnek, galvanizált és
horganyzott felülettel.

Az opelcsavarokkal nemcsak könnyű lesz a munkavégzés, hanem a tartósság miatt sem kell aggódnunk. Mindenhol jól megállják a helyüket, a prémium megoldásoknak köszönhetően pedig még évtizedek múltán sem válnak gyenge ponttá a szerkezetben.

Mi az az opelcsavar?
Az opelcsavar egy nagyon különleges, D-fejű kialakítással rendelkező peremes lemezcsavar, mely galvanizált és horganyzott kialakítással rendelkezik. A prémium anyaghasználatból kifolyólag nagy tartósság jellemzi őket, behajtásukat pedig hagyományos csillag alakú bitfejjel kivitelezhetjük.

Mire használható az opelcsavar?

Speciális lemezcsavarként az opelcsavarok is elsődlegesen a hatékony lemezrögzítést szolgálják olyan helyeken, ahol az anyag nincs kitéve extrém erőhatásoknak. Magas minőségének köszönhetően évtizedekig biztos pontjai lesznek valamennyi szerkezetnek.

Hogyan készül az opelcsavar?

Opelcsavarjainkat kivétel nélkül egyedülálló robottechnológiával gyártjuk, ami a kimagasló anyagminőség mellett nem rendelkezik hibafaktorral. Magas kvalitásuknak köszönhetően nemcsak otthoni-, hanem ipari felhasználásra is megfelelnek, tartósságuk pedig évtizedekig borítékolható.

További információk

Csomagolási egység

Darab, Doboz