Fűzőcsavar (k=4.9-5.1) EPDM-mel, RAL1015 (vil.elefántcs.), 4,8x19V14
15,24 Ft3.810,00 Ft Opciók választása

Fűzőcsavar (k=4.9-5.1) EPDM-mel, RAL1015 (vil.elefántcs.), 4,8x19V14

15,24 Ft3.810,00 Ft

Anyagminőség: acél (C1022)
Felület: RAL1015 (vil.elefántcs.)
Méret: 4,8x19V14
Csomagolási egység: 250 db
A képen látható termék teljes mértékben megfelel a valóságnak.
  • Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft feletti vásárlás esetén
  • Várható szállítási idő: 3 munkanap
  • Projekt árképzési lehetőség
  • 14 napos visszafizetési garancia

Leírás

A 4,8x19V14-es fűzőcsavar ideális választás abban az esetben, ha szeretnénk egy prémium minőségű megoldással rögzíteni a lemezeket. Erős tömítő alátétjének köszönhetően a csavar teljes vízállóságot biztosít hosszú évtizedeken át, önmetsző kialakításával pedig a behajtással sem lesz gond.

Az egyedülálló robottechnológiára épülő gyártással és a prémium acél anyagminőséggel fűzőcsavarjaink tartósan alkalmazhatók, ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Hatlapfejű kialakításuk mellett a RAL színskálára épülő árnyalatot kaptak, így jól illeszkednek valamennyi lemeztermékhez.

Mi az a fűzőcsavar?
A fűzőcsavar egy prémium minőségű alapanyagból készült, önfúró kialakítással rendelkező csavar, mely hatlapfejű kialakítással rendelkezik. Erős tömítőgyűrűjének köszönhetően megfelelő behajtás mellett teljes vízállóságot kínál hosszú évtizedeken keresztül.

Mire használható a fűzőcsavar?

A fűzőcsavar elsődleges felhasználási területét a különféle méretű lemezek tartós, vízhatlan rögzítése adja. Különösen gyakran alkalmazzák tetőszerkezeteknél, ahol a cserepes lemezek és az egyéb bádogelemek megfelelő fixálása a cél úgy, hogy az önmetsző vég és a hatlapfejű kialakítás minden esetben könnyed behajtást tesz lehetővé.

Mi az a RAL színskála?
Fűzőcsavarjaink a RAL színskála valamennyi népszerű árnyalatában kaphatók, hogy valamennyi lemezfelületen alkalmazhatóak legyenek. A RAL színskála nem más, mint egy Európában elfogadott rendszer, amely biztosítja, hogy a lemezek és a kiegészítő termékek azonos árnyalatot kaphassanak.

Hogyan készül a fűzőcsavar?

Minden fűzőcsavarunk egyedülálló robottechnikával és prémium alapanyagokból készül, aminek jóvoltából nincs hibázási lehetőség. A kiváló minőségnek köszönhetően csavarjaink évtizedekig megállják a helyüket, hiszen színük és funkciójuk tekintetében egyaránt jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

További információk

Csomagolási egység

Darab, Doboz