Kosár tartalma

Hatlapfejű önfúró lemezcsavarok

Mi az a hatlapfejű önfúró lemezcsavar?
A hatlapfejű önfúró lemezcsavar egy többféle méretben elérhető, prémium alapanyagokból készült csavartípus. Galvanizált és horganyzott bevonata mellett önfúró kialakítású, hatlapfejű hajtása alatt pedig integrált alátét helyezkedik el a precízebb alkalmazhatóság és a tartósság érdekében.

Mire használható a hatlapfejű önfúró lemezcsavar?
Mint azt a nevük is mutatja, a hatlapfejű önfúró lemezcsavarok elsődlegesen lemezek rögzítésére alkalmazhatók. Erősebb kialakításukból és menetes szárukból kifolyólag nagyon erőteljes, tartós fixálásra van lehetőség a segítségükkel főként olyan helyzetekben, ahol a tartósság a legfontosabb szempont.

Hogyan készül a hatlapfejű önfúró lemezcsavar?
A hatlapfejű önfúró lemezcsavar egyedülálló gyártástechnológiával készül. A robotizált megoldásoknak és a prémium alapanyagoknak köszönhetően kimagasló minőség várható minden darabtól, méghozzá hibalehetőség nélkül. Ezzel a háttérrel biztosított, hogy a lemezcsavar még hosszú évtizedek múltán is megállja a helyét!

A hatlapfejű önfúró lemezcsavarok nagyon strapabíró megoldást jelentenek abban az esetben, ha tartós rögzítésre van szükségünk. Galvanizált és horganyzott kialakításuk biztosítja a hatékonyságot és a tartósságot, amit prémium gyártástechnológiánk még tovább erősít.

Az önmetsző kialakítás miatt lemezcsavarjaink magas hatásfokkal alkalmazhatók, az integrált alátétnek köszönhetően pedig nagyon széles körben alkalmazhatók abban az esetben, ha egyszerű és tartós módon szeretnénk megvalósítani a lemezek rögzítését.

A 4,8×19-es hatlapfejű önfúró lemezcsavar tökéletes választás, ha egy tartós, könnyedén alkalmazható megoldásra van szükségünk lemezrögzítéshez. Egyedi gyártástechnológia, kimagasló minőségű acélanyag és galvanizált-horganyzott felület jellemzi.

Önfúró kialakításukkal hatlapfejű lemezcsavarjaink egyszerűen és magas hatásfokkal alkalmazhatók valamennyi esetben, az integrált alátétnek, valamint az erős menetes szárnak köszönhetően pedig a rögzítés minőségével sem lesz probléma.